Stig-André Berge; et bryterliv

Stig-André Berge; et bryterliv - Tor Hammerø, Tore Ulabrand Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Hammerø, Tore Ulabrand Johansen
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Stig-André Berge; et bryterliv.pdf
ISBN
7395631347600

BESKRIVELSE

Fortellingen om hvordan en bryter ble en av Norges mest populære idrettsutøvere. Boka om mennesket og idrettsutøveren Stig-André Berge er fortellingen om et dramatisk liv der sorg og enorm glede har gått hånd i hånd. Her fortelles historien om et menneske og en personlighet som byr på seg selv og som etter svært mye motgang, endelig lykkes. Det handler om aldri å gi seg, om å sette seg mål og å ofre det aller meste for å nå dem. Vi møter en utøver som viser oss både mørke og lyse sider. "Stig-André Berge" forteller om en av idretts-Norges aller mest populære utøvere - en utøver som ble tildelt tre priser ved Idrettsgallaen 2017 - blant annet Årets idrettsutøver.

Her fortelles historien om et menneske og en personlighet som byr på seg selv og som etter svært mye motgang, endelig lykkes. Det handler om aldri å gi seg, om å sette ... Stig-André Berge ble belønnet med en olympisk bronsemedalje i Rio i 2016 etter fire år med blodslit.

Boka om mennesket og idrettsutøveren Stig-André Berge er fortellingen om et dramatisk liv der sorg og enorm glede har gått hånd i hånd. Les mer.

RELATERTE BØKER