Ren idrett, skittent spill

Ren idrett, skittent spill - Linda Hofstad Helleland, Ståle Økland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Hofstad Helleland, Ståle Økland
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Ren idrett, skittent spill.pdf
ISBN
1425908558848

BESKRIVELSE

Linda Hofstad Helleland er forkjemper for en ren idrett, de siste årene som visepresident i verdens antidopingbyrå, WADA. Samtidig har hun blitt utsatt for skittent spill i maktens korridorer. Helleland har blittovervåket, utskjelt og sikkerheten hennes har blitt satt i fare.Nå forteller hun for første gang fra innsiden om hva som har skjedd i den såkalte Russland-saken - der systematisk doping har forgreninger helt til topps i statssystemet. Hun gir et innblikk i en kynisk del av idrettsverdenen der doping er organisert kriminalitet og en del av det storpolitiske spillet. Hun forteller om hemmelige møter, kompromitterende opplysninger som blir holdt tilbake og russiske agenter som skjuler sine spor. Dette er en bok som gir rystende innsikt for idrettsforeldre og andre som driver med breddeidrett. Gapet mellom dugnad og internasjonalt idrettsbyråkrati er enormt.

- 172 sider I den såkalte Russland-saken ble det avslørt at systematisk doping hos russiske idrettsutøvere har forbindelser helt til topps i statssystemet. Linda Hofstad Helleland er forkjemper for en ren idrett, de siste årene som visepresident i verdens antidopingbyrå, WADA. Samtidig har hun blitt utsatt for skittent spill i maktens korridorer.

Helleland har dessverre meldt avbudt til arrangementet som Norsk Bergverksmuseum har i samarbeid med KIF Hopp den 3.3.2020. Stortingsrepresentant og visepresident i World Anti-Doping Agency (WADA), Linda Hofstad Helleland, møter tidlegare skiskyttarpresident Tore Bøygard til samtale om problema rundt doping, korrupsjon og maktspel i internasjonal idrett.Nytilsett redaktør i Hallingdølen, Lillian Holden, leier samtala. Hofstad Helleland kom nettopp ut med boka "Ren idrett - skittent spill", der ho tek eit ... Linda Hofstad Helleland er forkjemper for en ren idrett, de siste årene som visepresident i verdens antidopingbyrå, WADA.

RELATERTE BØKER