Rødt, hvitt & blått

Rødt, hvitt & blått - Asle Toje | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Toje
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Rødt, hvitt & blått.pdf
ISBN
6506199436419

BESKRIVELSE

Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa ? og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boken.Boken er en reise gjennom Europa og Norge og en finger på pulsen til det europeiske demokrati, hvordan står det til med vår Frihet, Likhet og Brorskap?

Musikken ble komponert av den anerkjente svenske komponisten Lars-Erik Larsson som også er kjent for sine mange verker for symfoniorkeser og solokonserter. rØdt - hvitt og blÅtt 30 des. costa rica russland thailand luxembourg nederland paraguay haiti.

maifesten i flaggets farger. Pris: 285,-. innbundet, 2012.

RELATERTE BØKER