Også Krig er terror

Også Krig er terror - Gunnar Garbo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Garbo
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Også Krig er terror.pdf
ISBN
7165315955537

BESKRIVELSE

Han var altså en mann som kunne bli meget farlig. Da var han formann i det Venstre vi den gang hadde. Nå har Gunnar Garbo engasjert seg i en ny motstandskamp. Han har skrevet denne boka som en av lederne i kampanjen Nei til nye NATO. I boka gjennomgår han kritisk utviklingen av militæralliansen fra forsvarspakt til angrepsmakt. Et etterord i denne utgaven gir en flengende kritikk av Bush-kampanjen mot Irak.Boka argumenterar for en norsk og internasjonal politikk som skaper fred og overvinner kriminalitet med fredelige midler, i samsvar med folkeretten. Den er en innfallsport for enhver som søker å forstå drivkreftene bak den globale militariseringen. Når Jens Stoltenberg er generalsekretær for NATO er boka til Gunnar Garbo obligatorisk pensum for enhver som vil mene noe om utenriks- och forsvarspolitikk.

Så det er altså ikke et vi, for min del. Skjønner jo poenget ditt, men er irriterendes å bli dratt under VI-kammen hele tiden, jeg er født i Norge, så lenge vi ikke har et 100 % demokrati, så er det ikke noe vi. Boka argumenterer for en norsk og internasjonal politikk som skaper fred og overvinner kriminalitet med fredelige midler, i samsvar med folkeretten.

Pris kr 150. Vi kan også spørre om «krigen mot terror» skapte flere problemer enn den løste. Som David Kilcullen påpeker i boken Blood Year, gjorde den intense jakten på Osama bin Laden og andre Al-Qaida ledere det vanskelig for gruppen å gjennomføre slike angrep. Krig er mye verre enn terror, for det dør mange flere i krig.

RELATERTE BØKER