Nyansattes organisasjonssosialisering

Nyansattes organisasjonssosialisering - Cathrine Filstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Filstad
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Nyansattes organisasjonssosialisering.pdf
ISBN
4682206545528

BESKRIVELSE

Organisasjonen må tilrettelegge for nyansattes læring og være seg bevisst hva som er organisasjonens, lederens, kollegenes og den nyansattes ansvar i organisasjonssosialiseringen. Det er det denne boken handler om: hvordan organisasjonssosialisering og organisasjonslæring gir grunnlag for å forstå nyansattes læringsprosesser. Og hvordan nyansatte tilegner seg nødvendig kunnskap og kompetanse. Den nyansattes læring er prosesser i praktisk arbeid, gjennom å løse arbeidsoppgaver individuelt eller i samarbeid med kolleger, i tillegg til kurs og annen formell trening. Nyansattes læringsprosesser er derfor både individuelle, sosiale, kulturelle og situasjonsavhengigfe. Boken er teoretisk, forskningsbasert, med mange eksempler fra praksis. Cathrine Filstad er professor i organisasjon og ledelse ved Handelshøyskolen BI og professor II ved Universitetet i Tromsø. Hun har ph.d. i organisasjonssosialisering, organisasjonslæring og kompetanseledelse fra Aarhus School of Business, Danmark.

Legg i ønskeliste. Learning in Organizations.

List: Organisasjonssosialisering og nyansattes læringsprosesser; Emosjoner i organisasjoner; Kompetent ledelse og lederskap; Å utvikle en sterk læringskultur; Innovasjoner som organisasjonslæring; Strategisk organisasjonslæring; Boken er forskningsbasert og har en bred teoretisk forankring. Den henvender seg til både forskere og praktikere. Organisasjonslæring (Heftet) av forfatter Cathrine Filstad.

RELATERTE BØKER