Nyansattes organisasjonssosialisering

Nyansattes organisasjonssosialisering - Cathrine Filstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Filstad
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Nyansattes organisasjonssosialisering.pdf
ISBN
5831780496395

BESKRIVELSE

Organisasjonen må tilrettelegge for nyansattes læring og være seg bevisst hva som er organisasjonens, lederens, kollegenes og den nyansattes ansvar i organisasjonssosialiseringen. Det er det denne boken handler om: hvordan organisasjonssosialisering og organisasjonslæring gir grunnlag for å forstå nyansattes læringsprosesser. Og hvordan nyansatte tilegner seg nødvendig kunnskap og kompetanse. Den nyansattes læring er prosesser i praktisk arbeid, gjennom å løse arbeidsoppgaver individuelt eller i samarbeid med kolleger, i tillegg til kurs og annen formell trening. Nyansattes læringsprosesser er derfor både individuelle, sosiale, kulturelle og situasjonsavhengigfe. Boken er teoretisk, forskningsbasert, med mange eksempler fra praksis. Cathrine Filstad er professor i organisasjon og ledelse ved Handelshøyskolen BI og professor II ved Universitetet i Tromsø. Hun har ph.d. i organisasjonssosialisering, organisasjonslæring og kompetanseledelse fra Aarhus School of Business, Danmark.

Boken representerer et individuelt, sosialt og kulturelt perspektiv på læringsprosesser generelt og ... Nyansattes organisasjonssosialisering: perspektiver og læringsstrategier. Add to My Bookmarks Export citation.

Fagbokforlaget. Filstad, Cathrine (2016) Organisasjonslæring - fra kunnskap til kompetanse, 2utg. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER