Ny hverdag

Ny hverdag - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Ny hverdag.pdf
ISBN
4295792478228

BESKRIVELSE

Anna og Charlotte er tilbake på Røros, sammen med trettenåringen Oddrun, som blir som et nytt familiemedlem. Anna håper at hun og svigerinnen nå får et mer fortrolig forhold til hverandre, at de endelig kan bli som en felles storfamilie. Anna følte at Charlotte var oppriktig når hun sa at hun satte pris på hjelpen hun hadde fått. Så gikk de da også og bar på hvert sitt barn, unger som ville bli født omtrent samtidig. Nye familiemedlemmer som kunne knytte dem enda sterkere til hverandre i fremtiden. - Jeg er virkelig glad for at du ser slik på det, sa Anna både tafatt og rørt, og hadde vansker med å få stemmen til å bære. Hun visste ikke helt hvordan hun skulle ordlegge seg for å få Charlotte til å skjønne hvor mye det betød for henne at de hadde lagt uoverensstemmelsene bak seg.

Sånn er det. Men nå kan du faktisk poppe popkorn, dempe lyset og se filmene som egentlig skulle gått på kino, hjemme i stedet. Ny hverdag, rutiner og forholdsregler med diabetes.

Lærerne må legge opp til en annen skolehverdag enn hva de er vant til. Nyheter.

RELATERTE BØKER