Min italienske landsby

Min italienske landsby - Veronica Sparre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Sparre
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Min italienske landsby.pdf
ISBN
2595850165348

BESKRIVELSE

Veronica Sparre er født 5.juli 1956 i Oslo. Hun flyttet til Triora i Italia juni 2009. Veronica studerte ved Sorbonne universitet i Paris i sin grønne ungdom, og har utdannelse som statsviter (cand.polit) ved Universitet i Oslo. Hun etterutdannet seg senere som psykoterapeut, livsveileder og coach. Veronica Sparre har hatt flere lederstillinger i næringslivet, blant annet som konserndirektør i energibransjen, og har jobbet som konsulent med lederutvikling i over 25 år. Via skuespiller Per Christian Ellefsen, møtte hun i 2006 sin engelske mann Carl Anthony for første gang i Triora. I 2008 møtte hun ham igjen i landsbyen som turist, og siden da har de vært kjærester, og samboende siden hun flyttet dit i juni 2009. Carl og Veronica eier et 600 år gammelt palass, Palazzo Borelli, som er ett av 3 markante palazzoer i Triora. De har sammen restaurert stedet, som byr på utrolige fortellinger, og som er en vesentlig del av landsbyens mektige og magiske historiske utvikling fra Romertiden til i dag. Veronica har satt seg godt inn i historien, hverdagslivet og den italienske kulturen i Liguria, og spesielt i dalen og landsbyen Triora. Hun har i tillegg studert italiensk heksetradisjon, -historie og -ritualer, og er levende interessert i hva disse kvinnene stod for, og fortsatt står for, og hvordan de kan inspirere moderne kvinner og menn av i dag.

IDYLL PÅ SARDINIA: Det er mange flotte landsbyer på Sardinia. Jeg begynner med min første reiseopplevelse fra området, da jeg selv vandret mellom byene for mange år siden. For selv om Cinque Terre i dag er et av de mest besøkte europeiske turistmål, fant vi veien lenge før dette - og dro en sommerdag til den berømte turstien for å gå fra landsby til landsby langs havet. DEN ITALIENSKE LANDSBYEN .

... Rocchetta Nervina 5t 30 min + 700/- 500 m 11 km Dette er første vandredag. Autentiske italienske opskrifter og tips til italiensk madlavning.

RELATERTE BØKER