Joseph Anton

Joseph Anton - Salman Rushdie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Salman Rushdie
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Joseph Anton.pdf
ISBN
1993338079120

BESKRIVELSE

I sine oppsiktsvekkende memoarer forteller Salman Rushdie for første gang historien om hvordan han, etter å ha blitt "dømt til døden" av Ayatolla Khomeini, ble tvunget til å gå i dekning. Hvordan kan en forfatter og hans familie leve med drapstrusler i over ni år? Hvordan kan han fortsette å skrive? Hvordan går kjærligheten over styr, og hvordan oppstår nye forelskelser? Hvordan former fortvilelsen hans tanker og handlinger, hvordan og hvorfor snubler han, hvordan lærer han å slå tilbake? Det er en bok med en høyst usedvanlig åpenhjertighet og ærlighet, medrivende, provoserende, gripende, og av aller største viktighet.

Joseph has 6 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Joseph's ... Salman Rushdies bok om livet under fatwaen - Joseph Anton: A memoir - utkommer i disse dager.

mai 1809 i Wien) var en østerriksk komponist, og en av de mest betydningsfulle, innovative og produktive komponistene i wienerklassisismen.. Størstedelen av karrieren arbeidet Haydn som hoffmusiker hos den velstående Esterházy-familien.

RELATERTE BØKER