Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7)

Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7).pdf
ISBN
5382463521179

BESKRIVELSE

Endelig i pocket -- til glede for gamle og nye lesere!Det er kjærlighet i lufta - hva skal Greg Heffley gjøre med det?På valentinsdagen skal det være skoleball på skolen til Greg, og Gregs verden er plutselig snudd på hodet. Han må finne en date til den store kvelden, og er redd for at akkurat det ikke blir så lett. Utsiktene er ikke så lyse for bestevennen Rowley heller, men det er jo en mager trøst.Plutselig finner Greg likevel en date. Rowley, stakkars, er fremdeles ute i kulda. Men mye kan skje på en kveld, og når alt kommer til alt, er det vanskelig å si hvem som vinner kjærligheten til slutt!En pingles dagbok utkommer i mange-og-førti land, og er til nå solgt i nærmere 100 millioner eksemplarer verden over. Også i Norge har bøkene fast plass på bestselgerlistene..

Innbundet Bokmål Greg og Rowleys dagbøker Skip to ... En pingles dagbok utkommer i mange-og-førti land, og er til nå solgt i 75 millioner eksemplarer.

Skriv en produktanmeldelse ... Del bok. Femte hjul på vogna (En pingles dagbok 7) Se på Norli.no Endelig i pocket -- til glede for gamle og nye lesere!Det er kjærlighet i lufta - hva skal Greg Heffley gjøre med det?På valentinsdagen skal det være skoleball på skolen til Greg, og Gregs verden er plutselig snudd ... En pingles dagbok 7: Femte hjul på vogna pb Kjærlighet i lufta i den sjuende boka om pinglen, i pocketutgave. En pingles dagbok har åpnet latterdøren til leserne og anmelderne, ...

RELATERTE BØKER