Djevelens rytter

Djevelens rytter - Jan Ove Ekeberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Ove Ekeberg
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Djevelens rytter.pdf
ISBN
3460432381328

BESKRIVELSE

Handlingsmettet roman om Harald Hardrådes ferd mot Konstantinopel.I Djevelens rytter møter vi den unge Harald i utlendighet hos den russiske fyrst Jaroslav i Holmgard, dit han måtte flykte etter nederlaget på Stiklestad i 1030. Han er anfører for Jaroslavs soldater i det seierrike slaget mot venderne. Men i sinne etter et mislykket frieri setter han kursen mot Konstantinopel, keiserbyen der makt og rikdom kan vinnes. På veien dit, ute på de store steppene, møter Harald hestefolket, khazarene, som kalles djevelens ryttere, og mesterrytteren Kitai. Hun lærer Harald til selv å bli en djevelens rytter. Djevelens rytter er den andre frittstående boken i romanserien bygd over den fascinerende livshistorien til Harald Hardråde, Den siste vikingkongen. Den første boken i serien, Krigens læregutt (2016), fikk strålende mottakelse av anmelderne og vant et stort lesende publikum.

Serien om Den siste vikingkongen er basert på virkelige hendelser i Harald Hardrådes liv. Djevelens rytter er bind to i serien, og en frittstående fortsettelse av Krigens læregutt. Djevelens rytter Anmeldelse av Jan Ove Ekebergs nye bok: - I «Djevelens rytter» spruter handlingen fra sidene Kritikerroste Jan Ove Ekeberg fikk kjeft for slutten av «Djevelens rytter» og måtte skrive om Djevelens rytter er bind to i serien, og en frittstående fortsettelse av Krigens læregutt.

Etter slaget på Stiklestad i 1030 befinner den unge Harald seg i utlendighet hos den russiske fyrst Jaroslav. Her tjener han som kriger, men setter snart kursen mot Konstantinopel, ... Djevelens rytter er den andre frittstående boken i romanserien bygd over den fascinerende livshistorien til Harald Hardråde, Den siste vikingkongen.

RELATERTE BØKER