Den usynlige spion

Den usynlige spion - John Le Carré | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Den usynlige spion.pdf
ISBN
6811383837497

BESKRIVELSE

"Det finnes ikke noe som er farligere enn en gammel spion med hastverk", pleier George Smiley å si. Han er selv gammel - ved slutten av sin karriere. Dessuten er han trett, langsom og tykkfallen. Og farlig. Han samler krefter til et siste, avgjørende slag med sin russiske motpart, Karla. Det blir en seig kamp ved en usynlig front, med mange feilspor på marsjen frem mot den avgjørende konfrontasjonen.

Men den britiske agenten Alfred Vicary skjønner hva som er i ferd med å skje. Kjøp Den usynlige spion fra Tanum Catherine Blake er en sovende agent som kom til Storbritannia før krigen. Nå da D-dagen nærmer seg, er hun et av tyskernes siste trumfkort.Men den britiske agenten Alfred Vicary skjønner hva som er i ferd med å skje. Kjøp Den usynlige spion fra Norske serier 'Det finnes ikke noe som er farligere enn en gammel spion med hastverk', pleier George Smiley å si.

Og farlig. Kjøp Den usynlige spion fra Norske serier Catherine Blake er en sovende agent som kom til Storbritannia før krigen. Nå da D-dagen nærmer seg, er hun et av tyskernes siste trumfkort.Men den britiske agenten Alfred Vicary skjønner hva som er i ferd med å skje. Kjøp Den usynlige spion fra Bokklubber Catherine Blake er en sovende agent som kom til Storbritannia før krigen.

RELATERTE BØKER