Bygningsvedlikehold

Bygningsvedlikehold - Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Bygningsvedlikehold.pdf
ISBN
8329425913244

BESKRIVELSE

Drift og vedlikehold skal sikre at byggets funksjonalitet og kvalitet opprettholdes. Hensikten med dette temaheftet er å sammenstille erfaringer fra planlegging og utførelse av vedlikehold av bygninger ut i fra et forvaltningsperspektiv. En viktig nøkkel til dette er bedre planlegging basert på et godt beslutningsgrunnlag og det gode samspillet mellom eier, forvaltningsorganisasjon og bruker av bygget. Vi håper heftet kan bidra til en bedre og mer omforent forståelse av begrepene drift, vedlikehold og utvikling i bygningssammenheng og øke forståelsen for planleggingen av vedlikeholdsoppgavene. Om forfatterne: Marit Støre Valen er førsteamanuensis i eiendomsforvaltning ved NTNU. Nils Olsson er professor i eiendomsforvaltning og i prosjektledelse ved NTNU. Svein Bjørberg er ansatt i Multiconsult samt professor II ved NTNU. Håkon Kvåle Gissinger er seniorrådgiverfor i Rambølls seksjon for FM-rådgivning.

Pris kr 112 (spar kr 15). Se flere bøker fra Marit Støre Valen. Kjøp Bygningsvedlikehold fra Bokklubber Drift og vedlikehold skal sikre at byggets funksjonalitet og kvalitet opprettholdes.

Utgår 02.08.2020 . Strømtang ELIT A9 Åpen strømtang med multimeterfunksjoner og spenningsdetektor.

RELATERTE BØKER