Alternativ og supplerende kommunikasjon

Alternativ og supplerende kommunikasjon - Stephen von Tetzchner, Harald Martinsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephen von Tetzchner, Harald Martinsen
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Alternativ og supplerende kommunikasjon.pdf
ISBN
1564449722244

BESKRIVELSE

Denne boken gir en oversikt over de ulike kommunikasjonssystemene for barn, ungdommer og voksne som trenger en alternativ kommunikasjonsform som støtte til, eller erstatning for, et mangelfullt utviklet talespråk. Boken drøfter forhold som er av betydning ved valg av kommunikasjonssystem, og gjør rede for de viktigste prinsippene i utredning og opplæring av mennesker som trenger en alternativ kommunikasjonsform. Dette er en totalt revidert utgave av "Språk og funksjonshemning.

Barn med behov for ASK vokser også opp i talespråklige miljø. Men hva de forstår av det som blir sagt, og hvordan de selv kan uttrykke seg, vil variere. Alternativ og supplerende kommunikasjon/ASK.

Noen barn med forsinket språkutvikling vil kunne ha nytte av å bruke tegn til tale i en periode, for å styrke innlæring av kommunikasjonsferdigheter ved å lette kommunikasjonen med andre og tydeliggjøre begreper eller ... Kjøp 'Alternativ og supplerende kommunikasjon, en innføring i tegnspråksopplæring og bruk av kommunikasjonshjelpemidler for mennesker med språk- og kommunikasjonsvansker' av Stephen von Tetzchner fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205304444 Leser søker bok; Alternativ og supplerende kommunikasjon; Rapport fra ekspertgruppen for spesialpedagogikk; Vold mot funksjonshemmede; Stop the Violence Against People with Disabilities Alternativ og supplerende kommunikasjon forkortes ofte til ASK.

RELATERTE BØKER