Sjærlighet og sjøttkaker

Sjærlighet og sjøttkaker - Finn-Erik Vinje | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn-Erik Vinje
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Sjærlighet og sjøttkaker.pdf
ISBN
8092057129230

BESKRIVELSE

Norsk språk er ypperlig, sier Finn-Erik Vinje, det gjelder bare å lære det å kjenne. Denne boken handler om viktig språkstoff - elegant servert, på en underholdende måte. I boken ferdes professoren høyt og lavt i det språklige terrenget. Han er løsere i snippen enn han pleier å være. Kanskje er han også mildere i tonen enn han vanligvis er kjent for å være, men i argumentasjonen er han skarp og utvetydig. Ikke minst gjelder det kapitlet om nynorskens plass. For øvrig får også NRK så hatten passer, for sin mangel på talespråklig pleie. Her er både lærerikt og underholdende stoff - og forfatterens friske utfall vil kanskje overraske og ergre noen. Men de fleste vil det nok more.

Lag hvit saus ved å smelte smøret i en kjele og tilsett hvetemelet. Rør godt sammen og spe med varm melk, litt etter litt, mens du rører hele tiden. Sjærlighet og sjøttkaker språklige gleder og gremmelser.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Pris: 142,-. e-bok, 2013.

RELATERTE BØKER