Pawneenes gull

Pawneenes gull - Mauro Boselli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mauro Boselli
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Pawneenes gull.pdf
ISBN
5651331334586

BESKRIVELSE

Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Vi får også treffer Tesah som voksen kvinne i denne historien. Mer om Tesah kan du lese i Tex Willer ukjente historier bok 1 og 2, som du fortsatt kan kjøpe her. Gull finnes i små mengder over store deler av Norge og kan finnes i både fast fjell, hvor det opptrer sammen med blant annet hvite kvartsårer og kismineraler som messingfarget svovelkis og gul kobberkis, og i løsmasser som sand og grus i gamle elveleier. Hvitt gull - Mest populære fargen etter gult gull.

Verdens gullproduksjon har ligget på mellom 2.200-2.900 tonn pr år for de siste 10 år og man regner per 2009 at ca. 130.000 tonn gull har blitt produsert opp gjennom historien. Om thune.no.

RELATERTE BØKER