One size passer ikke alle!

One size passer ikke alle! - Margit Gausdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margit Gausdal
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
One size passer ikke alle!.pdf
ISBN
7398554359091

BESKRIVELSE

Denne rapporten bygger på et delprosjekt i Utviklingsprogram om yngre personer med demens, Demensplan 2015, der målet har vært å kartlegge erfaringer som er gjort med ulike gruppetilbud, dagaktivitetstilbud og døgntilbud tilrettelagt for yngre personer med demens og deres pårørende. Det har vært et mål å beskrive ulike tilbud og formidle erfaringene på en måte som kan være til nytte for andre som ønsker å utvikle tilbud. En del tilbud i Danmark og Sverige er også besøkt og beskrevet.Rapporten bør leses av helsepersonell, administratorer og beslutningstakere både i kommune- og spesialisthelsetjeneste. De erfaringene som formidles vil kunne være til nytte i utvikling av kvalitetsmessig gode tilbud for yngre personer med demens og deres pårørende.

Ingen bedrifter er like, og de trenger regnskapsløsninger som er skreddersydd for deres behov. Kathrine Høigaard Bratland [email protected] 99712016 One size passer ingen Mennesker er ulike, og når det gjelder skoleelever er dette spesielt tydelig.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Jada, "En størrelse passer alle" kan bare ikke fungere i en virkelighet med en rekke karakterer.

RELATERTE BØKER