Ett skritt om gangen

Ett skritt om gangen - Katherine Center | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katherine Center
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Ett skritt om gangen.pdf
ISBN
6840959846389

BESKRIVELSE

En uforglemmelig kjærlighetshistorie om å finne glede selv under de vanskeligste omstendigheter. Det er valentinsdagen og Margaret ser fram til en romantisk middag med kjæresten Chip. Men Chip har andre planer, han er i ferd med å ta flysertifikat og inviterer Margaret med på en flytur. Hun har flyskrekk, men lar seg til slutt overtale. På vei tilbake kommer de ut for uvær og flyet krasjlander. Mens kjæresten kan krype ut av den vesle flykroppen uten en skramme, havner Margaret på sykehus med alvorlige skader. Vi følger Margaret gjennom tiden på sykehuset, der hun får profesjonell hjelp og i tillegg mottar mer eller mindre gode selvhjelpsråd fra familien. Men det er ikke før fysioterapeuten Ian dukker opp at det skjer en endring. Han nekter Margaret å synes synd på seg selv og får henne til å innse at noen ganger er det siste du ønsker, det eneste du trenger... Katherine Center har skrevet sju romaner, og bøkene hennes har vært på New York Times' bestselgerliste. I tillegg til å skrive romaner, leverer hun også artikler til ulike aviser og magasiner. Hun bor i Houston, Texas, sammen med sin ektemann og to barn.

Egentlig skulle jeg vært på en helt annen buss i motsatt retning, på vei til min ukentlige trening. (møysommelig) med ett skritt om gangen [han] kjemper seg fram, skritt for skritt, presser kroppen gjennom vannet ( Johan Mjønes: Terminalhastighet LBK 2009 ) Forfatter: Center, Katherine; Tittel: Ett skritt om gangen; Medansvarlig: Bakkejord, Kaja Rindal (overs.) Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Omfang: 394 sider; Emne ETT SKRITT AV GANGEN. 6 kommentarer.

Det gjelder å være den gode modellen som viser veien til videre språklig utvikling. Ett skritt foran - Trinn 1 Trinn 1 viser vei til barnets første ord.

RELATERTE BØKER