Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett

Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett - Inger Elisabeth Eigeland, Helena Hagström | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Elisabeth Eigeland, Helena Hagström
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett.pdf
ISBN
8243218535168

BESKRIVELSE

Aktivitetskort Språk i barnehagen inneholder aktiviteter for ulike aldersgrupper og språklig nivå. Aktivitetskortene kan brukes som en del av det planlagte pedagogiske arbeidet med språk eller til spontane «her og nå»- aktiviteter. Kortene selges i en boks med 50 kort. Disse er sortert etter temaene: Språklig bevissthet, Lytte, Snakke og fortelle, og Skriftspråk, symboler og ordforråd. Hvert tema innledes med et kort som viser en oversikt over aktivitetene i det aktuelle temaet.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Kjære bruker av Aktivitetskortet. Vi ønsker at du gjennom kortet skal skape minner som du har med deg resten av livet! Aktivitetskortet gir barn og unge gratis adgang til en rekke aktiviteter og opplevelser i Bergen, sammen med en venn eller et familiemedlem. Slik ble barnehagen bedre til å formidle bøker De ansatte i Berg Barnehage kunne mye om språk, men ville jobbe mer med bøker i språkarbeidet.

Små barn skal også ha gode smaksopplevelser. Måltider i barnehagen er en god anledning til hygge og sosialt samvær, men også en arena for læring.

RELATERTE BØKER