Villmarksquiz

Villmarksquiz - Lars Monsen, Pål Espen Kilstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Monsen, Pål Espen Kilstad
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Villmarksquiz.pdf
ISBN
4371406740667

BESKRIVELSE

"Det er ikke få ganger i årenes løp jeg har ligget ved et bål sammen med en kamerat og snakket om løst og fast, slik villmarkinger flest gjør. Vi har alltid vært opptatt av det som skjer i den store verden, men aller mest av natur og friluftsliv. Samtidig er jeg et konkurransemenneske, og liker å bryne meg mot andre, ikke minst mentalt." Lars Monsen Forfatterne av denne boka elsker quiz. Det er god, morsom og nyttig tidtrøyte enten man befinner seg på hytta, i teltet, rundt bålet eller rett og slett i stua hjemme. I Villmarksquiz har de samlet hele 1800 spørsmål og svar som er viktig lærdom for alle som ferdes i skog og mark. Det aller meste er sånt som det kan være greit å vite for de fleste av oss, men det er også lagt stor vekt på basiskunnskap som kan komme til uvurderlig nytte når man er ute på tur. En quiz-bok kan brukes på mange forskjellige måter. Forfatterne har tenkt på det også, og kommer med noen forslag til hvordan man kan organisere en "vill" quizkveld i vennskapelige former.

Villmarksquiz - turliv, artskunnskap, jakt, fiske og fangst, vill blanding (BOK) Lars Monsen, Pål Espen Kilstad. Del 322 00 Veil.

Villmarksquiz - turliv, artskunnskap, jakt, fiske og fangst, vill blanding (BOK) Lars Monsen, Pål Espen Kilstad. Del 322 00 Veil.

RELATERTE BØKER