Villdyrenes hage

Villdyrenes hage - Jeffery Deaver | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Villdyrenes hage.pdf
ISBN
2340851084452

BESKRIVELSE

Paul Schumann er en leiemorder som er like kjent for sin enestående taktikk som for sine prinsipper om alltid å ta jobber som kan rettferdiggjøres. Men den dagen alt går galt og han blir tatt, får han tilbud om en jobb som kan sette ham fri. Han får et valg: Han kan dra til Berlin og drepe mannen som står bak Hitlers opprustning og derved unngå å bli stilt for retten, eller han vil bli dømt og henrettet i den elektiske stol.I det øyeblikket Paul setter foten på tysk jord begynner ting å gå galt. Mens byen forbereder seg på olympiaden fotfølger Paul sitt mål, Reinhardt Ernst. Men det leiemorderen ikke vet er at en nidkjær tysk politiinspektør er på sporet av ham. Det hele utvikler seg til en katt og mus-jakt der Paul er både katten og musa, og han er en mann som vet at han ikke har noe å tape.

Bærvekster Swartström, Carin (red) 1987 : Alt om hage n. Ett- og toårige blomster Swartström, Carin (red) 1987 : Alt om ... Villdyrenes hage av Jeffery Deaver pocket, 2010, Norsk (bokmål), ISBN 9788202305178.

Men den dagen alt går galt og han blir tatt, får han tilbud om en jobb som kan sette ham fri. «Villdyrenes hage» Det står ikke til å nekte at krim er formeldiktning. Det handler om forøvelser av en eller flere forbrytelser samt oppklaringen, og den så å si metafysiske hovedregel er at det gode seirer over det onde. Kjøp Villdyrenes hage fra Bokklubber Paul Schumann er en leiemorder som er like kjent for sin enestående taktikk som for sine prinsipper om alltid å ta jobber som kan rettferdiggjøres.

RELATERTE BØKER