Vendepunkt

Vendepunkt - Trond Skard Dokka | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Skard Dokka
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Vendepunkt.pdf
ISBN
1519765460736

BESKRIVELSE

Hvordan kan folk tro når forutsetningene for tro ikke lenger er til stede? Allmenn kunnskap om kristendom er synkende. Mange opplever det som intellektuelt vanskelig å tro. Med den gamle katekismen som form, presenterer forfatteren kristendom for voksne. Boka gjennomgår barnelærdommen: budene, bønnen, trosbekjennelsen og sakramentene. Forfatteren tilbakeviser også den påståtte motsetningen mellom vitenskap og religiøs tro. Boka formidler kristen tro fra dens klassiske grunnlag. Det blir opptil leseren selv om en vil la seg forme av dette.

Alina Cristea1 - 3. september 2018 Vendepunkt - et betydningsfult øyeblikk i bedringsprosessen.

Informasjon om vendepunkt i gratis engelsk online ordbok og leksikon. substantiv nøytrum overført noe som får en til å ta en annen retning, noe som medfører endring nå et vendepunkt i livet komposisjon: vendepunkt og høydepunkt .

RELATERTE BØKER