Myk og fargerik filting i ull

Myk og fargerik filting i ull - Tone Tvedt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Tvedt
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Myk og fargerik filting i ull.pdf
ISBN
3080161953273

BESKRIVELSE

Filting er et utrolig spennende og allsidig håndverk.Her får du et mangfold av ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din. Herlige myke skjerf, ponchoer, skjørt og pulsvarmere i silke og ull. Modellene er laget i flere ullkvaliteter og dekorert med forskjellige teknikker, for å oppnå spennende strukturer og uttrykk. Modellene er i ulik vanskelighetsgrad, alt fra det helt enkle til det litt mer krevende. Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Videre i boka lærer du om ulike typer silke - silkechiffon, silkepongee og silketwist for å nevne noen. Pris: 328,-. innbundet, 2017.

Ideene spenner fra skjerf, poncho, hatter og pulsvarmere til puter, teppe... "Myk og fargerik filting i ull"...boken for deg som ønsker å lære mer om toving! Mer info: Klubb/Forening/Kollega kveld Inviter til en spesiell sammenkomst hos oss. ...

RELATERTE BØKER