Merverdiavgift i et nøtteskall

Merverdiavgift i et nøtteskall - Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Merverdiavgift i et nøtteskall.pdf
ISBN
4070690993550

BESKRIVELSE

Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde. Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner. Den konsise og praktiske fremstillingsformen gjør boken like egnet for næringsdrivende som for andre som kommer i berøring med merverdiavgift. Merverdiavgift utgjør omtrent 20 % av statens inntekter. For de næringsdrivende representerer merverdiavgiften betydelige kontantstrømmer - og et risikoområde. For eksempel vil økt internasjonal handel, større restruktureringer og omorganiseringer samt digitalisering kunne medføre komplekse avgiftsmessige problemstillinger.

Norsk bedriftsskatterett Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde.

Se flere bøker fra Ole Gjems-Onstad. Merverdiavgift i et nøtteskall. Nøtteskallserien.

RELATERTE BØKER