Jeg dro ned til bror

Jeg dro ned til bror - Karin Smirnoff | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Smirnoff
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Jeg dro ned til bror.pdf
ISBN
4226895542479

BESKRIVELSE

Jeg dro ned til bror er debuten til svenske Karin Smirnoff. Her er et samtidsdrama fra en ødslig svensk landsbygd. Det handler om livet. Om kjærligheten, volden, det som er vakker og det som er gått i stykker. Det handler om det aller vanskeligste: tilgivelse. Jana og Bror er tvillinger. Moderen ligger ufør på sykehjemmet etter et slag og faderen er død. Men når Jana drar ned til Bror som er i ferd med å gå under i en kjærlighetssorg som ikke skulle vært, vekkes minnene om livet i skyggen av den truende faderen til livet. Med en uovertruffen humor, ømhet og råskap lar Smirnoff oss oppleve selve livet i sitt helt særegne og betagende språk. Romanen ble nominert til den høythengende August-prisen da den kom ut i Sverige.

42 Da Jakob fikk høre at det fantes korn i Egypt,+ sa han til sønnene sine: «Hvorfor sitter dere bare der og ser på hverandre?» 2 Han sa videre: «Jeg har hørt at det finnes korn i Egypt. Dra ned dit og kjøp noe til oss, så vi kan holde oss i live og ikke dø.»+ 3 Da dro ti av Josefs brødre+ ned til Egypt for å kjøpe korn.

Det handler om livet. Om kjærligheten, volden, det som er vakker og det som er gått i stykker.

RELATERTE BØKER