Internasjonalisering og juridisk metode

Internasjonalisering og juridisk metode - Finn Arnesen, Are Stenvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Arnesen, Are Stenvik
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Internasjonalisering og juridisk metode.pdf
ISBN
6111496056602

BESKRIVELSE

De færreste områder i norsk rett er uberørt av internasjonale rettsregler. Den som skal ta stilling til innholdet av norsk rett, må derfor være i stand til å identifisere de internasjonale normer som har betydning for norsk rett, forstå dem, og avgjøre hvilken betydning de har for rettstilstanden i Norge. Denne boken tar sikte på å gi veiledning i dette. I denne utgaven er opplegget beholdt, og fremstillingen er søkt tilpasset utviklingen i rettspraksis. Boken er aktuell både for studenter, juristprofesjonen i sin alminnelighet og andre som er opptatt av internasjonaliseringens betydning for rettstilstanden i Norge.

Ideen møter både motbør og nysgjerrighet. - NAV-skandalen viser mer enn noe behovet for en opprydding i juridisk metode her til lands.

Axel von Fersen ebok - Herman Lindqvist .pdf. Bak lukkede dører pdf download (Anne Bitsch) Bakka bok Lilly Jakobson pdf.

RELATERTE BØKER