Endetiden

Endetiden - Andreas Årikstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Årikstad
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Endetiden.pdf
ISBN
1478208474059

BESKRIVELSE

Det er helt sikkert at Jesus kommer igjen! Vi vet AT Han kommer, vi vet HVORDAN Han kommer, men ikke NÅR Han kommer! Men Bibelen har mye å si oss om endetiden og tegnene som varsler Hans komme. Det er det denne boken handler om. Framstillingen bygger på den overbevisning at: «Guds profeterte Ord går klart, konkret og bokstavelig i oppfyllelse på historiens arena.» Alle de vanskelige tema drøftes og begrunnes: Frelse eller fortapelse? Hvem er Antikrist? Er tusenårsriket å forstå bokstavelig? Når kommer bortrykkelsen? Hva menes med Dyrets merke? osv. Dette gjøres med ydmyk respekt for og med en grunnleggende tillit til at Bibelen er Guds ufeilbarlige Ord. Jesu sa: «Jeg har sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det skjer».

Her har vi oppsummert referanser fra hele Bibelen for å gi et bedre bilde av hendelsene som skal skje i endetiden. HVA SIER PAULUS OM ENDETIDEN? Selv om Paulus var mest opptatt av å forklare betydningen av Jesu død og oppstandelse, skrev han også noe om de siste dager: Om frafallet, Lovløshetens hemmelighet og Den Lovløse. Disse tekstene har enda større aktualitet i dag.

Disse tekstene har enda større aktualitet i dag. Med unntak av Jesus Kristus er det få mennesker som har påvirket ... Endetiden er femte roman fra forfatter Franscis Morisbak.

RELATERTE BØKER