Løsningen av linear B

Løsningen av linear B - John Chadwick | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Chadwick
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Løsningen av linear B.pdf
ISBN
9935652566524

BESKRIVELSE

Historien om hvordan Michael Ventris i 1950-årene løste språkgåten linear B har blitt en legende. Den begynte allerede da den unge språkbegavelsen (som kjøpte sin første bok om de egyptiske hieroglyfene allerede som syvåring) 14 år gammel overvar et foredrag av gresk-arkeologiens grand old man, Arthur Evans.Den minoiske høykulturen på Kreta gikk under i 1450 f.Kr. Under de mange utgravningene fant man flere skriftsystemer som ingen klarte å tolke, blant dem linear B. En skriftgåte der både det underliggende språket og skrifttegnene er ukjent, representerer den aller største utfordring. Det var den unge arkitekten og jagerflygeren Ventris' usedvanlige visuelle hukommelse og hans sans for struktur og systematikk, kombinert med kryptologiske metoder foredlet under andre verdenskrig, som gjorde at han til slutt forstod hvilke fonetiske verdier de ulike tegnene hadde, og at det underliggende språket var arkaisk gresk.Ventris døde ved en tragisk ulykke kort etter, og boka er skrevet av hans kollega og venn, greskeksperten John Chadwick.

I denne videoen ser du en lærer gjøre en god jobb med å avklare elevens bekymringer (i empati-trinnet), deretter gjør en fin jobb med å avklare sine egne bekymringer (i definere problemet trinnet), men så blir de enige om en løsning som ikke er særlig realistisk. Linearschrift B (in Abgrenzung zur älteren Linearschrift A) ist die Silbenschrift der Mykenischen Kultur Griechenlands.Sie wurde vom 15. Jahrhundert v.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 249,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER