Likestilling og likeverd i barnehagen

Likestilling og likeverd i barnehagen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Likestilling og likeverd i barnehagen.pdf
ISBN
6314627127688

BESKRIVELSE

Barn vokser opp i et samfunn hvor deres kjønn har betydning. Boken gir kunnskap og inspirasjon til å arbeide med kjønnslikestilling og likeverd i barnehagen. Likestilling og likeverd i barnehagen trekker opp historiske linjer og presenterer nyere perspektiver på kjønn og kjønnsmangfold, samt verktøy og eksempler fra arbeid i barnehager. Boken henvender seg til ansatte, studenter i barnehageutdanningen og foreldre. Kari Emilsen er redaktør og arbeider som dosent ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning. Bidragsyterne er: Pia Friis, Øivind Hornslien, Nina Johannesen, Lene Kjeldsaas, Mona Renolen, Gjertrud Stordal, som har erfaring fra høgskole, kompetansesenter og praksisfelt.

Barnehagen skal oppdra barn til å møte og skape et likestilt samfunn. Likestilling på #Barnehage2016 Inkludering og bolyst blant innvandrere i Oppland Bokbad med Helene Uri Må få studiefri til kommunestyremøter Høringsuttalelse - felles likestillings- og diskrimineringslov Likestilling og likeverd i barnehagen NEI=NEI og sex uten samtykke = voldtekt Likestillingssenteret tilbyr kurs, kompetanseheving og veiledning til ansatte i barnehage og skole som vil jobbe med likeverd og likestilling. Målet med kursene er å øke bevisstheten og kunnskapsnivået om kjønn og likestilling for å gi alle barn flere muligheter og økt handlingsrom.

Når barn blir behandlet ulikt, påvirker det barna. Likestilling og likeverd. Barnehagen skal fremme likeverd og likestilling uavhengig av kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, etnisitet, kultur, sosial status, språk, religion og livssyn.

RELATERTE BØKER