Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear

Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,76 MB
FILNAVN
Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear.pdf
ISBN
2353171626754

BESKRIVELSE

Prøver, undersøkelser og ettersyn som er angitt i denne kontrollbok er basert på kravene i ILO-konvensjon nr. 152 og rekommandasjon nr. 160. De er ment å sikre at løfteinnretninger på skip før de tas i bruk blir sertifisert av en sakkyndig person godkjent av vedkommende myndighet og at de fortsetter å være i forsvarlig arbeidstilstand. Kontrollbok for løfteinnretninger og løse redskaper skal føres på formular foreskrevet av vedkommende myndighet under hensyntagen til denne modell som anbefales av Det internasjonale arbeidsbyrå. Denne kontrollbok og tilhørende sertifikater skal føres og være tilgjengelig for enhver person som er bemyndiget av vedkommende myndighet. Kontrollboken og sertifikatene for redskap som for tiden befinner seg om bord på skipet skal oppbevares minst fem år etter dato for siste innførsel. Boken er tospråklig; norsk og engelsk Merverdiavgift kommer i tillegg.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Tittel: Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip, lnr. 1101, Forfatter: Sjøfartsdirektoratet, Omtale: Prøver, undersøkelser og ettersyn som er angitt i denne kontrollbok er basert på kravene i ILO-konvensjon nr.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Forskrift om laste- og losseinnr. på skip.

RELATERTE BØKER