Jernskjegges datter

Jernskjegges datter - Asbjørn Lien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Lien
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Jernskjegges datter.pdf
ISBN
7717958179339

BESKRIVELSE

Jernskjegges datter er en historisk roman fra årene like før 1000-tallet. Det er Olav Trygvesson som er konge, og tiden er preget av kampen mellom hedendom og kristendom. Denne kampen danner bakteppet for fortellingen om Gudrun, Jernskjegges vakre datter. Romanen tar utgangspunkt i en fortelling fra Snorres Kongesagaer. Jernskjegges datter er Asbjørn Liens sjette historiske roman. Han har tidligere utgitt Åsafolket, 1996. Åsafolket Kampen mot Hvitekrist, 1998. Sol og Solve, 2001. I Håkon Jarls dager, 2005 og Sommeren med Balder, 2007

Romanen tar utgangspunkt i en fortelling fra Snorres Kongesagaer. Gudrun Skjeggesdatter (Jarnskjeggsdatter eller Jernskjeggesdatter, slutten av 900-tallet) gift med Olav Tryggvason.. Biografi.

Vi gir deg tipsene for en godt beskyttet terrasse og hvordan du […] Det er moderne med stilige gryter og panner med ulike typer belegg. Fargerike gryter med emaljerte non-stick belegg har tatt plassen til tradisjonelle jerngryter og panner i støpejern. 1 Bakgrunnsmateriale til Gjengangere av Henrik Ibsen Trøndelag Teater, Studioscenen Premiere 3.

RELATERTE BØKER