Den rette for meg

Den rette for meg - Jill Mansell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jill Mansell
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Den rette for meg.pdf
ISBN
7660338263341

BESKRIVELSE

Livet er fullt av overraskelser ... Dagen før hun skal gifte seg, er Poppy Dunbar på utdrikningslag med venninnene sine. Der blir hun kjent med Tom Kennedy, en høy og mørk kjekkas som ingen jente ville ha sagt nei til. For Poppy virker han også som en sjelefrende, og hun kan ikke glemme ham. Når det kommer til stykket, blir det ikke noe hett stevnemøte - men det blir heller ikke noe bryllup. For å slippe unna ondsinnet sladder, flytter Poppy til London. Der finner hun seg godt til rette, men lengselen etter Tom forsvinner ikke. Hun innser at hun ikke vil få fred før hun finner ham - uansett hvor lang tid det tar!

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Hvis du fortsatt er usikker på om han er den rette, er han sannsynligvis ikke det.

Nå tenker sikkert mange at det jeg burde gjøre er "å dra ut på byen", og det er jo forståerlig. Greia er bare den at jeg ikke er personen som trenger alkohol for å ha det gøy. Finn den rette masken for deg.

RELATERTE BØKER