Advarsel: Ambler

Advarsel: Ambler - Robert Ludlum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Ludlum
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Advarsel: Ambler.pdf
ISBN
3976149834825

BESKRIVELSE

På en strengt bevoktet øy utenfor kysten av Virginia ligger en psykiatrisk klinikk som svært få kjenner til. Det er her regjeringen plasserer de agentene de mener ikke er i stand til å vurdere hva som er rett og galt lenger. En av dem er en tidligere ansatt i konsulære operasjoner, Hal Ambler. Han blir tungt medisinert og holdes under strengt oppsyn, langt borte fra de andre pasientene. Men det er en viktig forskjell på Ambler og de andre. Han er verken syk eller har mistet forstanden. På mirakuløst vis og med hjelp fra den unge, vakre sykepleieren Laurel klarer Ambler å unngå medisinering, og til slutt greier han å rømme. Men den verden han kommer tilbake til, er ikke den han husker. Gamle venner og bekjente kjenner ham ikke igjen, og han finner ingen opplysninger om seg selv noe sted. Hal Ambler finnes rett og slett ikke. Med en ukjent fiende i hælene må Ambler avdekke sannheten om seg selv og hva det er han vet som gjør at noen er villig til å risikere alt for få ham slettet fra jordens overflate.

Det er her regjeringen plasserer de agentene de mener ikke er i stand til å vurdere hva som er rett og galt lenger. Pris: 169,-. e-bok, 2011.

Se flere bøker fra Robert Ludlum. «advarsel: ambler» Selv om forfatteren Robert Ludlum døde for seks år siden, har spenningsbøker med hans signatur fortsatt å strømme ut på markedet. Så er han da også oversatt til 32 språk, utgitt i mer enn 40 land og solgt i over 225 millioner eksemplarer på verdensbasis. Bok Heretter følger jeg deg helt hjem Kjell Askildsen pdf ZHal Ambler befinner seg på en psykiatrisk institusjon på en øde øy, neddopet og fortvilet.

RELATERTE BØKER