Vår fantastiske hjerne

Vår fantastiske hjerne - Espen Dietrichs, Leif Gjerstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Dietrichs, Leif Gjerstad
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Vår fantastiske hjerne.pdf
ISBN
6934596244394

BESKRIVELSE

Denne fagboken, som ble tildelt Brageprisen da den første gang utkom i 1995, foreligger nå endelig i en ny revidert utgave. Med utgangspunkt i de siste års kunnskapseksplosjon innen hjerneforskningen forklarerforfatterne enkelt og lettfattelig om menneskehjernen, dens normale funksjoner og om de sykdommer som kan ramme den. Hvert kapittel innledes med et pasienttilfelle og bruker dette til å beskrive de hjernefunksjonene som er berørt, samt aktuelle behandlingsformer. Boken er gjennomillustrert med instruktive fargebilder.

Ohnstad/Gyldendal Forlag) Derfor blir skjelende barn blinde på ett øye. At nervefibre forsvinner hvis vi ikke bruker dem, viser hvor viktig det er å stimulere hjernen. Hjernen vår består av to separate hjernehalvdeler som har ulike egenskaper og funksjoner.

Dette illustreres senere både i tekst og bilder. Vår fantastiske hjerne Pen bok- som ny! Sender mot porto kr 75,- Vipps Vår fantastiske hjerne En bok for deg som ønsker å vite noe om menneskehjernen, dens normale funksjon og de sykdommene som kan ramme den. - Vinner av Brageprisen 1995 Populærvitenskapelig bok om hjernen og dens funksjoner, både i normal tilstand og ved ulike sykdomstilstander. Pris: 475,-.

RELATERTE BØKER