Restekjærlighet

Restekjærlighet - Sara Heilmann, Klaus Døscher | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Heilmann, Klaus Døscher
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Restekjærlighet.pdf
ISBN
6316035106082

BESKRIVELSE

Denne boka handler om å gjenskape restene fra i går til noe nytt og velsmakende i dag. Den er en guide til hva du kan få ut av et måltid. Det er på tide å bruke opp det som er igjen i boksen, flasken, pakken, posen og glasset! Hvorfor er vi så dårlige på å bruke opp restene våre? Er det latskap? Er vi for bortskjemte? Eller mangler vi fantasi, inspirasjon og kunnskap? Alt dette kan denne boka bøte på. "Restekjærlighet" er proppfull av originale så vel som tradisjonelle oppskrifter. Her kan unge, gamle og middelaldrende gyve løs. Kvinner og menn, gutter og jenter. Oppskriftene er ikke vanskelige, og maten er KJEMPEGOD. Her kan du spise enkelt med gourmetens touch. Boka inneholder også smarte og nyttige tips om matens holdbarhet, hvilke smaker som passer sammen og sist, men ikke minst - du lærer å utnytte det enorme potensialet som finnes i hver eneste råvare. Denne boka er til nytte og glede på mange plan: Den hjelper deg å minske matavfallet, den gir deg mer plass i kjøleskapet, mer cash i lomma og den gjør deg til en mer miljøbevisst kokk!

Den er en guide til hva du kan få ut av et måltid. Det er på tide å bruke opp det som er igjen i boksen, flasken, pakken, posen og glasset! Restekjærlighet.

Specs: Innbundet, Sara... Kjøp Restekjærlighet fra Tanum Denne boka handler om å gjenskape restene fra i går til noe nytt og velsmakende i dag. Den er en guide til hva du kan få ut av et måltid.

RELATERTE BØKER