Nynorskordlista

Nynorskordlista En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,38 MB
FILNAVN
Nynorskordlista.pdf
ISBN
1973326291511

BESKRIVELSE

Nynorskordlista har 58000 oppslagsord med full bøying av grunnord og avleiingar. Ho har med framandord, forkortingar, stadnamn, innbyggjarnamn, forklaring ved sjeldne ord og uttale av visse ord og namn. Har har brukarrettleiing og ei oversikt over viktige rettskrivingsreglar. Oppslagsorda viser offisiell rettskriving for nynorsk etter endringar vedtekne i 1996.

Nynorsk er formelt jamstelt med bokmål, jamfør lov om målbruk i offentleg teneste av 1980.I norsk målsoge er nynorsk også ei nemning for perioden etter ca. 1525, til skilnad fra norrønt/gammelnorsk (ca.

Substantiv er ført opp slik: Hankjønn: gut -en, -ar, -ane. Standard kjøpsvilkår. Ved forbrukarkjøp gjeld "Lov om opplysningsplikt og angrerett osb.

RELATERTE BØKER