Kritisk refleksjon i sosialt arbeid

Kritisk refleksjon i sosialt arbeid Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Kritisk refleksjon i sosialt arbeid.pdf
ISBN
7189938783721

BESKRIVELSE

"Kritisk refleksjon i sosialt arbeid" gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon. Ideen er å læra av praksis og la den nye kunnskapen føra til endring. Dette kan bidra til å knyta teoretisk og etisk innsikt saman med kjensler og praktisk erfaring. Boka kan inspirera til åintegrera kritisk refleksjon i daglig praksis, både hos den enkelte praktikaren, i kollegafellesskapet og på organisasjonsplan.

Dette kan bidra til å knyta teoretisk og etisk innsikt saman med kjensler og praktisk erfaring. Boka kan inspirera til åintegrera kritisk refleksjon i daglig praksis, både hos den enkelte praktikaren, i kollegafellesskapet og på ... Kritisk refleksjon i sosialt arbeid.

Gjennom studiet vil du få mulighet til å utvikle kommunikasjons- og relasjonsferdigheter, etisk bevissthet og evne til kritisk refleksjon. Kritisk refleksjon over egen praksis og et kritisk blikk på faget sosial arbeid og sosialfaglig profesjonsutøvelse er gjennomgående tema i boka. Sosialt arbeid handlar altså både om individ og samfunn; om å forstå individet som ein del av samfunnet og korleis samfunnet påverkar individet. Forståing av faget sosialt arbeid som samspel mellom fag, samfunnsmessige og sosialpolitiske forhold er gjennomgåande i oppbygginga og innrettinga av utdanninga. For bachelor i sosialt arbeid er det i tillegg et krav at minimum 2 år av realkompetansen må være relevant for studiet.

RELATERTE BØKER