Handverksteknikkar i tradisjon og fornying

Handverksteknikkar i tradisjon og fornying - Kåre Herfindal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Herfindal
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Handverksteknikkar i tradisjon og fornying.pdf
ISBN
6658105998566

BESKRIVELSE

Bruken av treet som ressurs har vært selve livsgrunnlaget i mange bygder og kunnskapen om dette har gått i arv gjennom generasjoner. Formålet med boken er å se på de ulike tradisjonene innen gamle håndverksteknikker i tre, og hvilken overføringsverdi de har til vår hverdag og vårt formspråk. Med kapittel om de mest kjente norske treslagene og bruken av disse. Har ordforklaringer og litteraturliste.

Kåre Herfindal; Kåre Herfindal (Illustratør) ; Torstein Ohnstad (Illustratør) Bruken av treet som ressurs har vært selve livsgrunnlaget i mange bygder og kunnskapen om dette har gått i arv gjennom generasjoner. ... Handverksteknikkar i tradisjon og fornying.

38 fra 20 juli 2018 Handverksteknikkar i tradisjon og fornying av Kåre Herfindal innbundet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788252921137. Bruken av treet som ressurs har vært selve livsgrunnlaget i mange bygder og kunnskapen om dette har gått i arv gjennom generasjoner.

RELATERTE BØKER