Gammal-liksom?

Gammal-liksom? - Lisbeth Bang | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Bang
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Gammal-liksom?.pdf
ISBN
1178182637210

BESKRIVELSE

I boken Gammal, liksom? møter vi 29 kvinner og menn i alderen 70 - 100 år. Lisbeth Bang har fotografert og intervjuet dem. Hver enkelt har i tillegg skrevet sitt eget bidrag. Intervjuene utdyper kjennskapet til personene. Som for eksempel Ragna (90 år). Hun sier: Jeg samler ikke lenger på ting. Jeg samler på mennesker!Boken er en videreføring av utstillingen Et Menneske er Et Menneske er Et Menneske som har vært vist i Oslo, Stavanger og i Gjøvik. Deler av den har dessuten vært utstilt i London og i Birmingham. Utstillingen er støttet av Norsk Fotografisk Fond.

Jeg samler på mennesker! Kjøp Gammal-liksom? fra Bokklubber I boken Gammal, liksom? møter vi 29 kvinner og menn i alderen 70 - 100 år. Lisbeth Bang har fotografert og intervjuet dem.

Legg i ønskeliste. Energica - for sjel, kropp & sinn.

RELATERTE BØKER