Alle barn kan lykkes

Alle barn kan lykkes - Sofie Münster | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Münster
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Alle barn kan lykkes.pdf
ISBN
6127334176793

BESKRIVELSE

Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst. Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser. Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og lykkes i skolen og livet.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Arbeiderpartiet vil ha en skole der alle kan lykkes - uansett hvem de holdt i hånden første skoledag. Det er viktig for å utjevne forskjeller, og for å forberede barna våre på framtidens ... Kjøp Alle barn kan lykkes fra Bokklubber Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst.

Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og lykkes i skolen og livet. Veien til en skole der alle barn kan lykkes. La læreren være lærer er med sine om lag 450 sider en omfangsrik bok.

RELATERTE BØKER