Vi mot dere

Vi mot dere - Fredrik Backman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Backman
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Vi mot dere.pdf
ISBN
5839785479889

BESKRIVELSE

En fortelling om lojalitet, vennskap og kjærligheten som utfordrer alt. Etter de fryktelige hendelsene som rystet Bjørnstad i den første boken, forteller Vi mot dere om månedene etterpå. Bestevenninnene Maya og Ana tilbringer sommeren på en bortgjemt øy og forsøker å glemme verden rundt seg. Men ingenting blir sånn som de håper. Rivaliseringen mellom Bjørnstad og Hed vokser til en kamp om penger, makt og overlevelse som eksploderer når de to hockeylagene møtes. Samtidig avsløres en ung spillers innerste hemmelighet, og et helt samfunn tvinges til å vise hva det egentlig står for. Oppfølgeren til Bjørnstad «Det er vanskelig å la være å like det.» Dagens Nyheter

Høyest karakter av alle fikk «Bjørnstad» som kom ut ifjor. En aldeles herlig leseopplevelse om de store følelsene, om vennskap, kjærlighet, svik og mot.

En aldeles herlig leseopplevelse om de store følelsene, om vennskap, kjærlighet, svik og mot. Og om hockey.

RELATERTE BØKER