Turen går til Madeira og Porto Santo

Turen går til Madeira og Porto Santo - Niels Damkjær | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Damkjær
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Turen går til Madeira og Porto Santo.pdf
ISBN
4787233809730

BESKRIVELSE

DE VAKRE OG FRIE ØYENE! BOKEN dekker øyene Madeira og Porto Santo. Fra rolige familiestrender via pulserende natteliv til øyenes ville og øde fjellandskap og ørkener. Guiden gir et innblikk i dagliglivet på øyene og forklarer politiske og samfunnsmessige forhold. En rekke artikler tar for seg historie, kunst og kultur, mat og drikke samt natur og geografi. Boken er også rikt illustrert med bilder og nyttige kart.

Guiden giver indblik i livet på de delvist autonome øer og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om øernes historie, kunst og kultur, mad og drikke, og der sættes fokus på den mangfoldige natur og geografi. Få Turen går til Madeira & Porto Santo af Niels Damkjær som e-bog på dansk - 9788740050370 - Bøger rummer alle sider af livet.

Guiden giver indblik i livet på de delvist autonome øer og forklarer politiske og kulturell Køb 'Turen går til Madeira & Porto Santo' nu. BOGEN DÆKKER hele den portugisiske ø Madeira og naboøen Porto Santo.

RELATERTE BØKER