Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer

Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer - Rune Sarromaa Hausstätter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Sarromaa Hausstätter
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer.pdf
ISBN
8189591064299

BESKRIVELSE

Globalisering, økte krav til kunnskap og nye ideologiske syn på læring gjør at dagens spesialpedagogikk står overfor utfordringer som var ukjente for tretti år siden. For å legitimere sin plass som en profesjon i velferdsstaten, må spesialpedagogikken svare på disse utfordringene. Hvordan skal vi beskrive det spesialpedagogiske fagfeltet? I denne boka blir den spesialpedagogiske profesjonens plass i velferdsstaten belyst gjennom ulike teoretiske perspektiver og eksempler. Utgangspunktet er den postmoderne kritikken av det moderne synet på kunnskap og vitenskap. I Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer presenteres perspektiver på den spesialpedagogiske profesjonen som en profesjon for livet en profesjon som skal skape forandring og alternative måter å tenke spesialpedagogikk på. Rune Sarromaa Hausstätter er førsteamanuensis ved Høgskolen i Hedmark. Han er utdannet lærer med PhD-grad om spesialpedagogiske grunnlagsproblemer, og har jobbet spesielt med spesialpedagogikk og skoleutvikling, mobbing og økopedagogikk.

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere. Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer: mellom ideologi og virkelighet Av Rune Sarromaa Hausstätter Forlag Fagbokforl. ISBN 9788245005363 Utgitt 2007, Myk perm Kjøp Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer fra Tanum Globalisering, økte krav til kunnskap og nye ideologiske syn på læring gjør at dagens spesialpedagogikk står overfor utfordringer som var ukjente for tretti år siden.

Spesialpedagogen i endringstider.Oslo: Universitetsforlaget. Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer (lanseres sommer/høst 2020) Spesialpedagogisk rådgivning og veiledning (lanseres sommer/høst 2020) Årsenheten i spesialpedagogikk er ikke en praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og vil ikke gi deg undervisningskompetanse Kjøp Spesialpedagogikk: Fagidentitet og samfunnsnytte fra Cappelendamm Denne boka handler om forutsetningene og grunnlagstenkningen innen spesialpedagogikken og om spesialpedagogikk både som en fagdisiplin og en yrkesprofesjon. Spesialpedagogikkens oppgave er å løse problemer knyttet til å inkludere barn og voksne med funksjonsnedsettelser i skolen og samfunnet. Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer: mellom ideologi og virkelighet .

RELATERTE BØKER