Sommeren ved havet

Sommeren ved havet - Harriet Evans | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Evans
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Sommeren ved havet.pdf
ISBN
8473313274290

BESKRIVELSE

Ekteskapet mellom det glamorøse skuespillerparet Tony og Althea Wilde fremstår som perfekt. De har suksess på hver sin kant, lever et luksusliv i London og har to skjønne barn. Hvert år reiser familien på lange, vidunderlige ferier til sommerhuset i Dorset, hvor de holder overdådige selskaper og er vertskap for utallige venner. Men en sommer dukker den ensomme ungjenta Maddie opp, og det forandrer alt. For av ukjente grunner tar Tony henne under sine vinger, og familien forstår at fortiden er i ferd med å innhente ham.

Ved Loch Ard Gorge finnes også en liten kirkegård der flere av de omkomne i forliset og deres etterkommere ligger gravlagt, og et minnesmerke med navnene til alle passasjerene på. Emily er fornøyd med livet. Hun har en jobb som jordmor, som hun elsker.

Havet utgjør 70,8 prosent av Jordens overflate. Hele planetens overflate er 510 millioner kvadratkilometer (km2) og av dette er 361 millioner km2 hav.

RELATERTE BØKER