Med hilsen fra Hitler

Med hilsen fra Hitler - Kim Hjardar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Med hilsen fra Hitler.pdf
ISBN
1754260432546

BESKRIVELSE

Det tredje rikets frimerker gir oss en unik mulighet til å forstå mer av nazistenes selvbilde og hvordan de ønsket å bli oppfattet av verden. Denne boken forteller Det tredje rikets historie fra maktovertakelse til Hitlers siste dager gjennom nazistenes frimerkeproduksjon. Propagandamerkene viser en overflod av design og motiver som ikke bare feiret Adolf Hitler, nazipartiet og det militære, men også komponister, forfattere, kunstnere, forskere, biler, lokomotiver, arbeidere og sportsbegivenheter. Motivene på frimerkene viser det tilsynelatende perfekte Tyskland som nazistene ønsket å skap, men som i virkeligheten var et av de mest brutale regimene i menneskehetenes historie.

null Hilsen fra Hitler fortæller Det Tredje Riges historie fra magtovertagelse til Hitlers sidste dage gennem nazisternes frimærkeproduktion. Propagandamærkerne viser en overflod af designs og motiver, som ikke bare fejrede Adolf Hitler, nazipartiet og militæret, men også komponister, forfattere, kunstnere, forskere, biler, lokomotiver, arbejdere og sportsbegivenheder. MED BOK: Forfatter og historiker Kim Hjardar med boka «Med Hilsen fra Hitler - frimerker som propaganda i det tredje riket».

Velle, Lene Myrvold Endret:29.03.2017 09:04 Onsdag 5. april kommer Kim Hjardar til biblioteket i Hokksund med foredraget «Med hilsen fra Hitler - frimerker som propaganda i Det tredje riket».

RELATERTE BØKER