Manuell

Manuell - Cathrine Knudsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Knudsen
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Manuell.pdf
ISBN
2526387020243

BESKRIVELSE

De eneste gangene Cara Alona møtte sin farfar i oppveksten, var da familien hennes kjørte gjennom Kjellstadbommen på vei til byen, og farfaren satt i boksen og uten ett ord tok imot myntene hans sønn rakte ham. Nå er Cara voksen, har selv barn, og med forholdet til sin farfar og familien som utgangspunkt, skriver hun om sitt liv, ikke slik det er i seg selv, men sett gjennom relasjonene til andre.I en prosa ekstremt lydhør for det som skjer mellom mennesker, nærmer Cathrine Knudsen seg i denne romanen de store spørsmålene. Hva er tilhørighet? Hva er identitet? Hva er omsorg? Manuell utgjør en slags følelsenes arkeologi, og søker seg konsekvent mot grensene i det menneskelige; mellom det mannlige og kvinnelige, det syke og det friske, barnet og den voksne, avhengighet og frihet.Cathrine Knudsen (f. 1970), har tidligere gitt ut romanene Mulighetene, De langtidsboende og Jeg kunne vært et menneske. Manuell er hennes første bok på Pelikanen forlag.

Hjulet snurres rundt med håndmakt. med en slik løsning slipper du dyr motor og plasskrevende beskyttelsesskjerm.

Det finnes flere rullestoler med kryssramme og fast ramme modeller å velge mellom - alle med store tilpasningsmuligheter og et bredt tilbehørsprogram. Biler med stick (kallenavn for manuell gir) er mulig å oppdrive i USA også. Men da skal du lete litt.

RELATERTE BØKER