Lillesøster hos tannlegen

Lillesøster hos tannlegen - Kari Grossmann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Lillesøster hos tannlegen.pdf
ISBN
7086052837747

BESKRIVELSE

Høyaktuell bok for alle tre-åringer Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt. Som moralsk støtte tar hun med seg flere av kosedyrene sine. «De må gå til tannlegen de også!» synes Lillesøster. Og en etter en må de ta plass i tannlegestolen på fanget til Lillesøster for å undersøkes. Til slutt kan endelig Lillesøster gå med på å bli undersøkt hun også, på fanget til mamma. Da har både tannlegen og mamma fått strukket tålmodigheten sin akkurat passe.

Kari Grossmann; Kari Grossmann (Illustratør) Høyaktuell bok for alle tre-åringer Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt. Som moralsk støtte tar hun med seg flere av kosedyrene sine.

Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt. Lillesøster hos tannlegen. Kari Grossmann; Kari Grossmann (Illustratør) Høyaktuell bok for alle tre-åringer Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt.

RELATERTE BØKER