Gode skrivestrategier

Gode skrivestrategier - Trude Kringstad, Trygve Kvithyld, Guri Melby | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Kringstad, Trygve Kvithyld, Guri Melby
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Gode skrivestrategier.pdf
ISBN
5665475292964

BESKRIVELSE

Gode skriveferdigheter er nødvendig for å lykkes med skolegang og utdanning, og for å kunne delta i arbeidsliv og samfunnsliv.Forfatterne av denne boka forklarer hva skrivestrategier er, hvilke strategier som er nyttige på ulike tidspunkt i skriveprosessen og hvordan man kan arbeide med dem i skolen. Utgangspunktet er at skriving er et håndverk som alle kan tilegne seg, og at undervisning i skrivestrategier er viktig for å utvikle elevenes skrivekompetanse.Den nye utgaven er oppdatert og tilpasset endringer i Kunnskapsløftet 2020.Boka passer for lærerstudenter og for lærere i skolen i alle fag der elever skriver. Framstillingen er særlig tilpasset mellomtrinn og ungdomstrinn, men temaet skrivestrategier er relevant for hele utdanningsløpet.

CV; Om skrivetid; Referanser. Vår siste sang; Mine ord.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202671532 Hva er skrivestrategier? 13 Gode skriveoppgaver har et tydelig formål 14 2. Skrivestrategier i skriveprosessen 18 Strategier i førskrivingsfasen 22 Strategier i skrivefasen 25 Strategier i revisjonsfasen 28 Strategier i sluttføringsfasen 31 3.

RELATERTE BØKER