Døde menn går på ski

Døde menn går på ski - Knut Nærum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Døde menn går på ski.pdf
ISBN
2645243933060

BESKRIVELSE

Knut Nærums første kriminalroman er et mysterium i klassisk stil. Med dårlig skjult fryd velter forfatteren seg i umulige forbrytelser, elendig drømmetydning og beskjeder fra avdøde.- En av dere kommer til å myrde meg.Ordene tilhører Sverre Hartkorn; milliardær, playboy og sykelig opphengt i mord. I påskeuken tar han med seg en psykoanalytiker og syv av sine nærmeste venner til den øde Blåkamhytta for å leke Mordleken. Den som klarer å løse den fiktive mordgåten innen kl. 21 første påskedag, vinner fem millioner kroner.Det sies at morderen Ulvar Mørkli går igjen på hytta, og etter bare én dag blir påskeidyllen brutt. En av turdeltagerne ligger halshugget i sneen. Foruten offerets egne, finnes det ingen fotspor i nærheten. Verst av alt: Det er ingen lek, men blodig alvor. Hytteboerne må kjempe en desperat kamp mot tiden og mot en morder som ikke har tenkt å gi seg med det første. Hvorfor klikker det fullstendig for Sverre Hartkorn når han trekker Monopol-kortet «Rykk frem til Slemdal»? Er lensmann Slogum virkelig lensmann, og hvorfor snakker han slik en underlig fjelldialekt? Hvor lenge klarer Hartkorn-kretsen å holde seg gående ved hjelp av gin tonic, Rohypnol og påskequiz? Hvor mange mennesker må dø før morderen kan avsløres? Og kan døde menn virkelig gå på ski?

Klikk på symbolet for å lytte til og/eller lese teksten: Title translation: Dead men go skiing. After having read De dødes tjern and Døde menn går i land by André Bjerke, I naturally had to read the poorly masked parodies of them, starting with Døde menn går på ski by the Norwegian writer and TV comedian Knut Nærum.

Filmen blir laget med tiltalelse fra Knut Nærum. Handlingen: Milliardæren og playboyen Sverre Hartkorn tar med seg en psykoanalytiker og syv … Døde menn går på ski er nemlig en humorvariant av nettopp André Bjerke's Døde menn går i land.

RELATERTE BØKER