Åndene mønstret henne

Åndene mønstret henne - Siri Amalie Oftestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Amalie Oftestad
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Åndene mønstret henne.pdf
ISBN
6568664316524

BESKRIVELSE

"Åndene mønstret henne" er inspirert av den italienske kunstneren Margherita Manzellis sterke, sårbare bilder av jenteskikkelser. Oftestad har skrevet en diktsamling som er både trist, håpefull, grotesk og humoristisk: om jenter i sommerkjoler som gjemmer seg og dukker frem, som krangler med Gud og med verden - og leter etter et sted å være.Se boktrailer: https://www.youtube.com/watch?v=psvFsY816K8

I den nye sesongen av «Åndenes makt» bryter de såkalt klarsynte nesten sammen i ... Kunne du gitt henne lottotallene til lørdag? - Det er nok ikke sånn det fungerer. Kan hende hun får de gjennom en drøm, men ikke for å berike seg selv.

Dette er «Morgendagens Helter» Equinor er stolt sponsor av fremtiden. Fantomet (originalt The Phantom) er en tegneserie som ble skapt av Lee Falk, som en dagsstripehistorie i amerikanske aviser. Den første dagsstripen kom ut 17.

RELATERTE BØKER