Turnus som fremmer heltidskultur

Turnus som fremmer heltidskultur Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Turnus som fremmer heltidskultur.pdf
ISBN
8607584740364

BESKRIVELSE

Turnus som fremmer heltidskultur handler om hvordan vi kan tenke nytt omkring turnusarbeid, slik at arbeid i helse- og omsorgssektoren kan baseres på hele stillinger. Boka belyser ulike tiltak og modeller som kan bidra til å skape en heltidskultur, og hvordan disse ordningene fungerer. Visjonen er å fremme heltidsarbeid. Arbeidet med å komme ut av deltidsklemma går tregt, til tross for at ropet om en heltidskultur i pleieryrkene lenge har vært unisont og kraftfullt. Det ser ut til at man er enig om målet, men ikke om veien for å nå målet. Måten man organiserer turnusen på i dag, bremser en ytterligere økning av heltidsarbeid. For å bygge en heltidskultur vil mange institusjoner være avhengige av nytenkning, holdningsendring og viktige verdivalg. Denne boka belyser behovet for en heltidskultur i et pasient-, arbeidstaker-, arbeidsgiver- og samfunnsperspektiv..

Arbeidet med å komme ut av deltidsklemma går tregt, til tross for at ... Den nye boken «Turnus som fremmer heltidskultur» er basert på en rekke evalueringer av nyere forsøk med endret turnus. På dette seminaret presenteres boken ved tre av forfatterne. Den nye boken «Turnus som fremmer heltidskultur» er basert på en rekke evalueringer av nyere forsøk med endret turnus.

I Ringnes har han hatt ulike roller innen produktutvikling, produksjon, forsyning og salg HORECA. Turnus som fremmer heltidskultur handler om hvordan vi kan tenke nytt omkring turnusarbeid, slik at arbeid i helse- og omsorgssektoren kan baseres på hele stillinger. Boka belyser ulike tiltak og modeller som kan bidra til å skape en heltidskultur, og hvordan disse ordningene fungerer.

RELATERTE BØKER